Amanda pisze: 09 kwietnia 2022, 03:08
Nie wiedziałam, że jesteś na jeszcze jakimś forum, oprócz tych, które znam
No cóż, a ja myślałem, że tu trafiłaś właśnie dlatego, że gdzieś pisałem o tym, że jestem też technicznym forum seriale-asd.pl
Jeśli więc nie po moim wpisie, to jak znalazłaś to forum? Byłoby dobrze wiedzieć, w jaką jego reklamę warto inwestować...
[quote=Amanda post_id=120740 time=1649466502 user_id=152794] Nie wiedziałam, że jesteś na jeszcze jakimś forum, oprócz tych, które znam :) [/quote] No cóż, a ja myślałem, że tu trafiłaś właśnie dlatego, że gdzieś pisałem o tym, że jestem też technicznym forum seriale-asd.pl ;) Jeśli więc nie po moim wpisie, to jak znalazłaś to forum? Byłoby dobrze wiedzieć, w jaką jego reklamę warto inwestować...
Amanda pisze: 09 kwietnia 2022, 03:08
Nie wiedziałam, że jesteś na jeszcze jakimś forum, oprócz tych, które znam
No cóż, a ja myślałem, że tu trafiłaś właśnie dlatego, że gdzieś pisałem o tym, że jestem też technicznym forum seriale-asd.pl
Jeśli więc nie po moim wpisie, to jak znalazłaś to forum? Byłoby dobrze wiedzieć, w jaką jego reklamę warto inwestować...
Wpisałam w Google hasło: forum o serialach
Lubec pisze: 09 kwietnia 2022, 11:47
Witamy i zapraszamy do dyskusji na temat ulubionych seriali.
Muszę się jeszcze trochę porozglądać i zaklimatyzować, ale z czasem na pewno się rozkręcę Lubię fora, i na pewno nie porzucę pisania tu z Wami
[quote=Traf post_id=120745 time=1649519519 user_id=147658] [quote=Amanda post_id=120740 time=1649466502 user_id=152794] Nie wiedziałam, że jesteś na jeszcze jakimś forum, oprócz tych, które znam :) [/quote] No cóż, a ja myślałem, że tu trafiłaś właśnie dlatego, że gdzieś pisałem o tym, że jestem też technicznym forum seriale-asd.pl ;) Jeśli więc nie po moim wpisie, to jak znalazłaś to forum? Byłoby dobrze wiedzieć, w jaką jego reklamę warto inwestować... [/quote]
Wpisałam w Google hasło: forum o serialach :)
[quote=Lubec post_id=120744 time=1649497672 user_id=10928] Witamy i zapraszamy do dyskusji na temat ulubionych seriali. [/quote]
Muszę się jeszcze trochę porozglądać i zaklimatyzować, ale z czasem na pewno się rozkręcę 👍 Lubię fora, i na pewno nie porzucę pisania tu z Wami :)
Miło Mały tip na początek, u nas raczej staramy się pisać o serialach w ich wątkach (każdy powinien mieć jeden).
Jak szukasz jakiegoś konkretnego, najlepiej korzystać z szukajki (prawy górny róg, dodatkowo lewy na głównej stronie), jeśli nie ma wyników, zawsze możesz założyć wątek - lewa góra jest przycisk "dodaj serial". A jak coś się nie uda, nie przejmuj się, zmoderujemy.
Miło :) Mały tip na początek, u nas raczej staramy się pisać o serialach w ich wątkach (każdy powinien mieć jeden). Jak szukasz jakiegoś konkretnego, najlepiej korzystać z szukajki (prawy górny róg, dodatkowo lewy na głównej stronie), jeśli nie ma wyników, zawsze możesz założyć wątek - lewa góra jest przycisk "dodaj serial". A jak coś się nie uda, nie przejmuj się, zmoderujemy. :)
Witaj. Zapraszamy do dyskusji, akurat wątków dla seriali sci-fi i - a może zwłaszcza - kryminałów jest dość dużo Jakbyś czegoś nie znalazł, to tak jak pisze sindar wyżej, zawsze można założyć nowy wątek.
Witaj. Zapraszamy do dyskusji, akurat wątków dla seriali sci-fi i - a może zwłaszcza - kryminałów jest dość dużo :) Jakbyś czegoś nie znalazł, to tak jak pisze sindar wyżej, zawsze można założyć nowy wątek.
Witaj Dominik, Twoj ulubiony serial oczywiście jest godny, ale trafiłeś na forum, gdzie opisywanych i przedyskutowanych jest wiele innych, równie godnych seriali.
Witaj Dominik, Twoj ulubiony serial oczywiście jest godny, ale trafiłeś na forum, gdzie opisywanych i przedyskutowanych jest wiele innych, równie godnych seriali.
sindar pisze: 13 kwietnia 2022, 22:02
Miło Mały tip na początek, u nas raczej staramy się pisać o serialach w ich wątkach (każdy powinien mieć jeden).
Jak szukasz jakiegoś konkretnego, najlepiej korzystać z szukajki (prawy górny róg, dodatkowo lewy na głównej stronie), jeśli nie ma wyników, zawsze możesz założyć wątek - lewa góra jest przycisk "dodaj serial". A jak coś się nie uda, nie przejmuj się, zmoderujemy.
[quote=sindar post_id=120770 time=1649880175 user_id=5739] Miło :) Mały tip na początek, u nas raczej staramy się pisać o serialach w ich wątkach (każdy powinien mieć jeden). Jak szukasz jakiegoś konkretnego, najlepiej korzystać z szukajki (prawy górny róg, dodatkowo lewy na głównej stronie), jeśli nie ma wyników, zawsze możesz założyć wątek - lewa góra jest przycisk "dodaj serial". A jak coś się nie uda, nie przejmuj się, zmoderujemy. :) [/quote]
elawwy, Podzielisz się informacją, jak znalazłaś to forum? Parę dni temu przeniosłem forum na nowy adres i jestem ciekawy, czy sama nas znalazłaś, czy może ktoś polecił to forum
[ref=#187acc]elawwy[/ref], Podzielisz się informacją, jak znalazłaś to forum? Parę dni temu przeniosłem forum na nowy adres i jestem ciekawy, czy sama nas znalazłaś, czy może ktoś polecił to forum :przybija:
Narcyza, witaj. Forum obecnie nie ma dużego ruchu (kiedyś był on sporo większy), ale daje to możliwość lepszego poznania siebie nawzajem, a w zasadzie lepszego poznania naszych serialowych gustów. Widzę, że pod awatarem masz polski serial, czy takie właśnie lubisz najbardziej?
[ref=#187acc]Narcyza[/ref], witaj. Forum obecnie nie ma dużego ruchu (kiedyś był on sporo większy), ale daje to możliwość lepszego poznania siebie nawzajem, a w zasadzie lepszego poznania naszych serialowych gustów. Widzę, że pod awatarem masz polski serial, czy takie właśnie lubisz najbardziej?
@traf, ogólnie lubię polskie produkcje. "Lombard" nie jest jakimś cudem, ale fajnie się go ogląda. Jak nie mam czasu patrzeć, to ustawiam na nagrywanie, a to już świadczy o tym, że lubię.
Niedawno zmarł jeden z pierwszych aktorów tam występujących i autentycznie mnie to poruszyło w realnym życiu.
Przy cytowaniu Ciebie wyskoczył błąd, wskazania też nie umiem dać. Może o czymś nie wiem? Objaśnisz co robię nie tak?
@traf, ogólnie lubię polskie produkcje. "Lombard" nie jest jakimś cudem, ale fajnie się go ogląda. Jak nie mam czasu patrzeć, to ustawiam na nagrywanie, a to już świadczy o tym, że lubię. Niedawno zmarł jeden z pierwszych aktorów tam występujących i autentycznie mnie to poruszyło w realnym życiu.
Przy cytowaniu Ciebie wyskoczył błąd, wskazania też nie umiem dać. Może o czymś nie wiem? Objaśnisz co robię nie tak?
Narcyza, przed napisaniem posta sprawdzaj, czy jesteś zalogowana- to forum jest w całości widoczne dla gości i to może być mylące, bo goście mają inne prawa, niż zarejestrowani użytkownicy...
[ref=#187acc]Narcyza[/ref], przed napisaniem posta sprawdzaj, czy jesteś zalogowana- to forum jest w całości widoczne dla gości i to może być mylące, bo goście mają inne prawa, niż zarejestrowani użytkownicy...
[quote=Narcyza post_id=122717 time=1678190393 user_id=152897] Aha, piszecie tutaj też o pojedynczych filmach? [/quote] Piszemy, ale raczej jako wzmiankę, niż coś szerszego. Temat filmów masz na przykład tutaj: https://serialeasd.pl/viewtopic.php?t=116
Traf pisze: 07 marca 2023, 13:22Narcyza, przed napisaniem posta sprawdzaj, czy jesteś zalogowana- to forum jest w całości widoczne dla gości i to może być mylące, bo goście mają inne prawa, niż zarejestrowani użytkownicy...
Tak, zorientowałam się, że wyrzuca, mam jednak nadzieję, że się przyzwyczaję.
Tyle tutaj propozycji filmowych, że nie wiadomo co oglądać No i mnóstwo seriali. Na razie przeleciałam pobieżnie, a już mam pełną głowę
[quote=Traf post_id=122718 time=1678191763 user_id=147658] [ref=#187acc]Narcyza[/ref], przed napisaniem posta sprawdzaj, czy jesteś zalogowana- to forum jest w całości widoczne dla gości i to może być mylące, bo goście mają inne prawa, niż zarejestrowani użytkownicy... [/quote]
Tak, zorientowałam się, że wyrzuca, mam jednak nadzieję, że się przyzwyczaję.
Tyle tutaj propozycji filmowych, że nie wiadomo co oglądać :) No i mnóstwo seriali. Na razie przeleciałam pobieżnie, a już mam pełną głowę :-)