streamus pisze: 05 lutego 2022, 12:55
Cześć, streamus się kłania. W tłumaczenia bawię się od paru miesięcy, mam nadzieję nauczyć się czegoś od Was.
Seriale-asd pamiętam sprzed kilkunastu lat, kiedy miało się SDI i każdy megabajt był w cenie ;]
Pozdro.
Witaj po latach zatem. Miło, że znów zajrzałeś. Niestety, nie wiem, czy dotarła do Ciebie smutna informacja, że założyciela, nieodżałowanego asd, już nie ma z nami od paru lat.
Tak skromnie staramy się nieco oldskulowo, w nieco spokojniejszej od od fejsowej atmosferze, ciągnąć ten wózek dalej, już bez wspomnianych "megabajtów w cenie", wspominając o często nieco mniej popularnych serialach.
A co przykładowo tłumaczysz?
[quote=streamus post_id=120460 time=1644062154 user_id=152767] Cześć, streamus się kłania. W tłumaczenia bawię się od paru miesięcy, mam nadzieję nauczyć się czegoś od Was. Seriale-asd pamiętam sprzed kilkunastu lat, kiedy miało się SDI i każdy megabajt był w cenie ;] Pozdro. [/quote]
Witaj po latach zatem. :) Miło, że znów zajrzałeś. Niestety, nie wiem, czy dotarła do Ciebie smutna informacja, że założyciela, nieodżałowanego asd, już nie ma z nami od paru lat. Tak skromnie staramy się nieco oldskulowo, w nieco spokojniejszej od od fejsowej atmosferze, ciągnąć ten wózek dalej, już bez wspomnianych "megabajtów w cenie", wspominając o często nieco mniej popularnych serialach. A co przykładowo tłumaczysz?
Przykro słyszeć, kojarzyłem kolesia, miałem wielki szacunek, bo robił kawał dobrej roboty.
Właśnie dłubię przy 1883 i chyba wydam dzisiaj napisy do E07 ;]
Przykro słyszeć, kojarzyłem kolesia, miałem wielki szacunek, bo robił kawał dobrej roboty. Właśnie dłubię przy 1883 i chyba wydam dzisiaj napisy do E07 ;]
Ekipa która generuje tego typu wstawki, dała mi przez lata mnóstwo radości i przyjemności - bardzo dziękuję za Waszą pracę, pasję i zaangażowanie :sunglasses:
Po rozejrzeniu się widzę, że stanowczo za długo zwlekałem z dołączeniem do tej społeczności. Witam wszystkich filmomaniaków :smiley:
Amanda pisze: 08 kwietnia 2022, 02:03
Witkacy ludki Nazywam się Karola, lat 24 Cieszę się, że do Was dołączyłam
Witaj na forum, tym razem tematycznym. Skrypt jest taki sam, jak na kilku forach, na których bywasz, więc powinnaś bez problemu ogarnąć pisanie. Seriale oglądasz w necie, czy może w TV?
[quote=Amanda post_id=120728 time=1649376181 user_id=152794] Witkacy ludki :piwo: Nazywam się Karola, lat 24 :) Cieszę się, że do Was dołączyłam :) [/quote] Witaj na forum, tym razem tematycznym. Skrypt jest taki sam, jak na kilku forach, na których bywasz, więc powinnaś bez problemu ogarnąć pisanie. Seriale oglądasz w necie, czy może w TV?
Amanda pisze: 08 kwietnia 2022, 02:03
Witkacy ludki Nazywam się Karola, lat 24 Cieszę się, że do Was dołączyłam
Witaj na forum, tym razem tematycznym. Skrypt jest taki sam, jak na kilku forach, na których bywasz, więc powinnaś bez problemu ogarnąć pisanie. Seriale oglądasz w necie, czy może w TV?
Zależy które - te, co lecą w TV, to w TV, a te, które już nie lecą w telewizji, to netowo
Nie wiedziałam, że jesteś na jeszcze jakimś forum, oprócz tych, które znam
[quote=Traf post_id=120738 time=1649454006 user_id=147658] [quote=Amanda post_id=120728 time=1649376181 user_id=152794] Witkacy ludki :piwo: Nazywam się Karola, lat 24 :) Cieszę się, że do Was dołączyłam :) [/quote] Witaj na forum, tym razem tematycznym. Skrypt jest taki sam, jak na kilku forach, na których bywasz, więc powinnaś bez problemu ogarnąć pisanie. Seriale oglądasz w necie, czy może w TV? [/quote]
Zależy które - te, co lecą w TV, to w TV, a te, które już nie lecą w telewizji, to netowo :)
Nie wiedziałam, że jesteś na jeszcze jakimś forum, oprócz tych, które znam :)